15 / 05 / 2024

Nurolpark'ta 5 futbol sahası genişliğinde peyzaj alanı!

Nurolpark'ta 5 futbol sahası genişliğinde peyzaj alanı!

Seçkin projelere imza atan Nurol GYO'nun Güneşli'de hayata geçirdiği Nuro Park projesi hızla yükseliyor. Karma konseptiyle öne çıkan Nurol Park'ta, modern mimari ve geleneksel mahalle hayatı bir arada sunuluyor..



İstanbul'da seçkin projeleri hayata geçiren Nurol GYO'nun Güneşli'deki projesi Nurol Park'ta, inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam 1 ediyor. Modern mimari ile geleneksel mahalle hayatının bir arada sunulduğu Nurol Park, karma konseptte tasarlandı. Metropol yaşamı içinde unutulmaya yüz tutan, samimi ve iletişim bağı güçlü mahalle dokusunun yeniden canlandığı Nurol Park, izole bir site yaşamından ziyade, hareketli bir sosyal çevre imkanı sunuyor. Geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları ile bölgenin yeni çekim noktası haline gelecek olan Nurol Park, Güneşli'nin de dokusunu değiştiriyor. 

Proje, 5 futbol sahası büyüklüğündeki peyzaj alanı, geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları, avantajlı lokasyonu ve inşaat kalitesi ile dikkatleri üzerinde topluyor. Proje sakinlerine ve aynı zamanda ziyaretçilere de açık olan Nurol Park'ın sokak mağazaları, açık havada alışveriş keyfi yaşatıyor. 


5 futbol sahası genişliğinde peyzaj alanı

Nurol Park sosyal yaşamıyla olduğu kadar peyzaj alanlarıyla da fark yaratıyor. Tam 5 futbol sahası genişliğindeki peyzaj alanıyla dikkat çeken Nurol Park'ın 43 bin 200 metrekarelik peyzaj alanı, yurtiçinde ve yurtdışında başarılı projelere imza atan Dalokay Design Studio tarafından tasarlandı. 


Konut alternatifi bol 

Nurol Park'ta, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı alçak katlı "loff'lardan, metrekare olarak daha küçük dairelerin yer aldığı "rezidans" ve "tower"lara kadar pek çok alternatif sunuluyor. Projede; 7 katlı iki blokta yer alan 84 loft daireler, genç profesyonellerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış 544 rezidans dairesi ve 4 blokta yer alan toplam 884 tower daire bulunuyor. 19 bin metrekarelik ofis alanlarınında da yer aldığı Nurol Park'ta, çalışanlara konfor ve ileri teknoloji sağlanıyor. 


Ulaşım kolaylığı avantajı Basın Ekspress Yolu üzerinde, Güneşli'nin prestijli arsasında yer alan Nurol Park, ulaşım kolaylığı açısından da stratejik bir konumda bulunuyor. İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak anılan bölgedeki Nurol Park. Avrupa Yakasının önemli ana arterlerinin de tam ortasında yer alıyor. E-5 ve TEM karayollarını birbirine bağlayan Basın Ekspress Yolundaki Nurol Park, Atatürk Havalimanı kadar yeni yapılacak 3. havaalanına da çok yakın. Ayrıca projenin sağ ve sol kapılarının hemen yanında bulunan iki metro durağı da Nurol Park sakinlerinin şehrin dört bir m yanına kolayca ulaşmasını sağlıyor, 


Posta


Geri Dön