09 / 05 / 2024

O bankadan müşterilere jest! Hiçbir şart kefil olmadan tam 1000 TL hediye!

O bankadan müşterilere jest! Hiçbir şart kefil olmadan tam 1000 TL hediye!

O banka müjdeyi verdi. Hiçbir şekilde kefil ve şart olmadan müşterilerine para veren o banka ne? Haberimizin devamını okuyarak detayları öğrenebilirsiniz.



Vatandaşların nakit ihtiyaçlarına devlet desteklerinin yanı sıra bankalar da çözüm sunuyor. Son duyuruya göre, bir banka tarafından sunulan kampanya ile vatandaşlar 1.000 TL'ye kadar anında bonus kazanma fırsatları bulunuyor.

O bankadan müşterilere jest! Hiçbir şart kefil olmadan tam 1000 TL hediye!

1000 TL bonus veren banka hangisi?

Vatandaşların nakit ihtiyaçlarına yönelik devlet desteklerinin yanı sıra bankalar da çözüm sunmaya devam ediyor. Son olarak Garanti BBVA, 1.000 TL'ye kadar anında bonus kazandıran bir kampanya duyurdu.
Kampanya kapsamında, mobil başvuru yapan tüm vatandaşlar, şartları sağladıkları takdirde 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından da yararlanabilecekler. Kampanya süresi boyunca yapılan başvuruların kabul edilmesi için yeterli olacak.

Garanti BBVA'nın bu kampanyaları, müşterilerine nakit ihtiyaçlarını karşılamak için avantajlı bir seçenek sunarken aynı zamanda müşteri tabanlarını da genişletmelerine yardımcı oluyor. Vatandaşlar, bankaların sunduğu çözümler sayesinde finansal ihtiyaçlarını kolay ve hızlı bir şekilde karşılayabilecekler. Garanti BBVA'nın bu kampanyaları, müşterilerine daha fazla fayda sağlama amacıyla devam edecek.

Garanti BBVA, dijital kanallar üzerinden 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında başvuru yapan müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanyadan, temassız müşteri olanlar ve Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylananlar faydalanabilecek.

Kampanya kapsamında, kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler 20 Nisan'a kadar yapacakları ilk tek seferdeki 1.000 TL ve üzeri harcamalarında 1.000 TL bonus kazanma fırsatı elde edecekler.

Garanti BBVA'nın bu kampanyası, dijital kanalları tercih eden müşterilerine özel bir fırsat sunarken aynı zamanda müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyor. Müşterilerin kampanya şartlarını karşılamaları halinde, bonus kazanma fırsatı sadece bir harcama ile elde edilebilecek.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön