02 / 05 / 2024

O bankadan öğrenciler için yardım! Sadece SMS atarak 500 TL sizin olabilir!

O bankadan öğrenciler için yardım! Sadece SMS atarak 500 TL sizin olabilir!

Vakıfbank okula giden öğrenciler için bir kampanya düzenledi. Bu kampanyayı kaçırmamak için 28 Şubat’tan önce başvuru yapmalısınız. Kampanya detayları hakkında her şey haberimizde…



Okula gitmekte olan öğrenciler için yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Vakıfbank okula giden öğrencilere 500 TL ödeme yapacağı duyurusunu tüm vatandaşlar ile paylaştı. Vakıfbank öğrenciler için yapmış olduğu bu kampanya ile büyük bir ses getirdi. 28 Şubat tarihine kadar başvuruların devam edeceğini ve bu tarihe kadar başvuranlara 500 TL destek verileceğini açıkladı. Bu kampanya okula giden, çocuğu olan aileleri kapsamakta. Okula giden çocuğu olan tüm aileler bu kampanyaya kolaylıkla başvuru yaparak ödemesini alabilir. Özellik geçim sıkıntısı ve okul çağında ki çocukların masraflarının fazlalığından dolayı bu destek yardımı ilaç gibi gelmektedir. Tüm okula giden çocuğu olan aileler bu kampanyaya sevindi. 

O bankadan öğrenciler için yardım! Sadece SMS atarak 500 TL sizin olabilir!

Vakıfbank okula giden öğrencilere destek veriyor

Vakıfbank başlatmış olduğu bu kampanya ile büyük bir ses çıkarmış oldu. Anne ve babalara özel bir kampanya oluşturdu. Okula giden çocuğu olan ailelere verilecek olan bu destek ödemesi yapılan harcamaya göre değişiklik göstermektedir. Hediye olarak verilecek olan bu ödemenin miktarının değişiklik göstereceği bilgisi paylaşıldı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön