15 / 05 / 2024

O bankadan öğrenciler için yardım! Sadece SMS atarak 500 TL sizin olabilir!

O bankadan öğrenciler için yardım! Sadece SMS atarak 500 TL sizin olabilir!

Vakıfbank okula giden öğrenciler için bir kampanya düzenledi. Bu kampanyayı kaçırmamak için 28 Şubat’tan önce başvuru yapmalısınız. Kampanya detayları hakkında her şey haberimizde…



O bankadan öğrenciler için yardım! Sadece SMS atarak 500 TL sizin olabilir!

Bu kampanya için gerekli şartlar

Vakıfbank yapmış olduğu bu kampanya ile tüm okula giden çocuğu olan ailelerin ilgisini çekmeyi başardı. Okula giden öğrenciler için yapılan bu kampanyanın ödemesi masraflara göre değişiklik gösterebileceği açıklandı. Vakıfbank maksimum olarak 500 TL’ ye kadar kampanyaya göre ödeme alabilecekleri açıklandı. Bu kampanyaya başvuru yapmak da oldukça kolay olmaktadır.  Vakıfban’ta kayıtlı olan cep telefonunuz var ise SMS bölümüne girerek SINIF yazıp bir boşluk bırakmanız gerekiyor. Kredi kartınızın son 6 hanesini yazarak 66 35 numarasına kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Bu işlemleri yaparak kolaylıkla bu kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların 28 Şubat tarihine kadar başvurularını yapmış olmaları gerekmektedir. Vakıfbank asıl kartı olan tüm vatandaşlar bu kampanyaya kolaylıkla katılım sağlayabilir. Son gün 28 Şubat.

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

KYK ve özel yurtta kalanlar çabucak bir baksın! Aylık ücretlerde şok eden karar! Öğrencilerin feleği şaştı!

YKS ve LGS erteleniyor mu? MEB’den son dakika açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön