15 / 05 / 2024

O belediyeden mükemmel hamle! Vatandaşın kesesini birileri düşünmeliydi

O belediyeden mükemmel hamle! Vatandaşın kesesini birileri düşünmeliydi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin alt yapısı mukavemetli bölgelerindeki belediye arazilerine kar payı gözetmeden uygun ücret ve ödeme kolaylığıyla konut inşa edeceklerini ifade etti.



"DEPREM KUŞAĞINDA BULUNMAMIZIN FARKINDALIĞIYLA ÇALIŞIYORUZ"

Yüce, Konut AŞ ile inşa edilecek yerlerin makul koşullarda satacaklarından bahsederek şöyle konuştu:

"1999 depreminin ilimizde oluşturduğu acı tecrübelerden hareketle ve deprem sahasında bulunmamızın farkındalığıyla iş yapıyoruz. Sakarya'mızda tümü belediye kaynaklarıyla oluşturulan Konut AŞ projemiz, şehrimizdeki kentsel dönüşüm sürecine kuvvetli başlangıç olmasının yanı sıra yatay mimari ve düzenli yerleşim bölgeleri yapılması adına da önemli adımdır. Projemiz, Sakarya'mızın zemin bakımından sağlam olan bölgelerinden Karaman, Camili ve Korucuk'taki belediye arazilerinde yapılacak olup kâr payı gözetmeksizin yaptığımız konutlara uygun ücret  ve ödeme kolaylığıyla sahip olunacaktır."

O belediyeden mükemmel hamle! Vatandaşın kesesini birileri düşünmeliydi
1 YIL İÇİNDE HİZMETE ALINMASI PLANLANIYOR

Yaklaşık 12 bin metrekarelik arazide inşa edilen merkezin 1 senede hizmete alınması ön görülüyor. Törene Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, İl Müftüsü Hasan Başiş, belediye başkanları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.


Geri Dön