18 / 05 / 2024

O ilde öğrencilere kantin desteği başlıyor! Her ay 330 TL harçlık alacaklar!

O ilde öğrencilere kantin desteği başlıyor! Her ay 330 TL harçlık alacaklar!

Ekonomik krizin vurduğu bir  çok ailenin çocuklarına yönelik yapılacak belediye kantin desteğinden binlerce çocuğun yararlandırılması amaçlanıyor.  Çocuklarına beslenme koymakta sıkıntı yaşayan ailelere neden aldıracak çalışma kapsamında öğrenciler her ay 330 TL’lik kantin desteği alacak. Peki hangi



KANTİN DESTEĞİ NASIL ALINACAK?

Kantin desteği, halihazırda sosyal yardım alan ailelerin çocuklarına verilecek bir yardım türü olacak. Öğrencilere kantin desteği ödemesi Başkent Kart aracılığıyla yapılacak ve 330 TL kartlarına yüklenecek.

Kartlara yükleme yapılmasının ardından öğrencilere okul kantini tarafından 22 adet kantin fişi verilirken, böylece öğrencinin Başkent Kartını sürekli taşıması gerekmeyecek.

O ilde öğrencilere kantin desteği başlıyor! Her ay 330 TL harçlık alacaklar!

60 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILACAK

Kantin desteğinden ilk etapta 2 ilçede 14 bin öğrenciyle başlamasının ardından tüm ile yayılmasıyla toplam 60 bin öğrenciye ulaşılacak.

Kantin masrafları için yapılacak destek ile Başkent Kart sadece kantin harcamalarında kullanılabilecek.

Yaşlılık aylığı 2023 yılında kaç TL oldu? Zam geldi mi?

Bu fiyatı gören hamsi yemeye tövbe ediyor!  Fiyatı dudak uçuklattı!

Akbank’tan gençlere tam 400 lira hediye! Başvuran herkesin parası hesabına yatıyor!

Carrefoursa’da balıkta olay indirim! levrek 89 lira! 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Korkunç gerçeği o isim çıkardı! Faturasını ödeyemeyen sayısı yüzde 4 bin arttı! Vatandaş karanlıkta oturuyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön