28 / 04 / 2024

O market düğmeye bastı: Tuvalet kağıdında flaş indirim

O market düğmeye bastı: Tuvalet kağıdında flaş indirim

Marketten büyük bir fırsat yakalandı, tuvalet kağıdı fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. 32 rulo tuvalet kağıdı artık oldukça uygun bir fiyata sahip. Acele edenler, bu büyük fırsatı kaçırmamalı...



Son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar, temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarını artırırken, bunlardan biri olan tuvalet kağıdı da zamdan nasibini aldı. Pek çoğumuzun belki de göz ardı ettiği bu ürün, günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası ve bu artış, aile bütçelerini doğrudan etkiliyor. 

Tuvalet kağıdı fiyatları son zamanlarda yapılan büyük zamlarla birlikte temel ihtiyaç ürünlerinden biri haline gelmişti. Fiyatlardaki bu yükseliş, birçok insanın geçim sıkıntısını daha da artırmıştı. Ancak zaman zaman yapılan indirimler vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor. Bu nedenle marketlerin yapmış oldukları aktüel indirimleri yakından takip ediliyor.

Son olarak bir marketten büyük bir indirim haberi geldi ve tuvalet kağıdı fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşandı. 32 rulo tuvalet kağıdı, yeni fiyatıyla 119 TL'ye kadar geriledi. Bu fırsatı kaçırmamak için acele etmek gerekecek...

Son zamanlarda artan tuvalet kağıdı fiyatları, tüketicileri zorluyor. Ancak Mopaş'ın tuvalet kağıdı fiyatlarında yaptığı büyük indirim, rahat bir nefes almanıza yardımcı olacak.

Senso Tuvalet Kağıdı 32'li paket, Mopaş mağazalarında 138,95 TL yerine sadece 119,95 TL'ye satılıyor. Tuvalet kağıdı stoklamak isteyenler veya fiyat artışları nedeniyle zorlananlar için bu indirim adeta bir ilaç gibi geldi.

Mopaş, uygun fiyatlarıyla müşterilerine bu temel ihtiyacı karşılama fırsatı sunuyor. Tuvalet kağıdı alışverişi yapmak isteyenler, Mopaş mağazalarını ziyaret ederek bu büyük indirimden faydalanabilirler. Senso Tuvalet Kağıdı 32'li paket, sadece 119,95 TL'ye satışta.

Bu fırsatı kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. Tuvalet kağıdı ihtiyacınızı uygun fiyatlarla karşılamak için Mopaş'ı tercih edebilirsiniz.

TUVALET KAĞIDI İNDİRİMLİ FİYATI

Senso Tuvalet Kağıdı - 32'li - 138.95 TL yerine 119.95 TL (yüzde 14 indirim)

Ayrıntılı bilgi için: https://mopas.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ekim 2023 tarihinde saat 22.33'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.16 Türk Lirası, Euro 29.78 Türk Lirası, altının gramı ise 1.796 Türk Lirası değerindedir.

Kripto paralara vergi geliyor!

Son Dakika Marmara'da korkutan deprem

İstanbul'da yeni dönem başladı: Kredi kartıyla ödemede indirim


Geri Dön