08 / 07 / 2024

O üründe korkunç zam senaryosu, peş peşe gelecek! Şimdiden koşun markete

 O üründe korkunç zam senaryosu, peş peşe gelecek! Şimdiden koşun markete

Çaya son iki ayda üçüncü zam geldi. Ancak sektör yetkilileri, çaydaki bu zam yağmurunun durmayacağını ve önümüzdeki temmuz ağustos aylarında çaya yeniden zam beklediklerini belirtti.



ŞEKERE DEV ZAM YAPILDI 

arım Kredi ve bazı marketlerde uygun fiyata satılan şekerin fiyatı yüzde 67, diğerlerinin fiyatı ise yüzde 37 oranında arttı.

650 TL'DEN SATILMAYA BAŞLANDI 

Türkşeker, bazı discount marketler ve Tarım Kredi için 390 TL'den verdiği 50 kilogramlık kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 67 zam yaparak 650 TL'ye çıkardı.

Türkşeker, diğer müşterileri için ise yine 50 kilogramık şeker çuval fiyatını 500 TL'den 750 TL'ye yükselterek yüzde 36.4 zam yaptı. 

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Türkiye ihracatta kritik eşiği aştı! Haziran'daki seviye ortaya çıktı

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve euronun rekor kıracağı tarihi açıkladı! Döviz yatırımcıları dikkat 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön