18 / 05 / 2024

Ocak 2023 maaş zammı ne kadar olacak? Zamlı banka promosyonları kaç liraya çıkacak?

Ocak 2023 maaş zammı ne kadar olacak? Zamlı banka promosyonları kaç liraya çıkacak?

Emekli promosyon kampanyaları için Ocak 2023 zammı hesapları yapılmaya başlandı. Peki Ocak'ta emeklilere yapılacak zam kaç lira olacak? Bankalar yeni promosyon hesaplarını ne kadar yükseltecek? İşte zamlı emekli maaşlar ve yeni promosyon hesaplamaları ile ilgili detaylar haberimizde. 



Emekli ve memurlara yapılan Temmuz zamları sonrası bankaların içine girdiği emekli promosyon rekabeti iyice kızıştı. Bankalar maaş zamlarına oranlı olarak promosyonlarını güncelleme yoluna gitti. Böylece Eylül ayında verilecek yeni promosyon rakamları ortaya çıktı.

 Maaşlara gelen yüzde 40'ın üzerinde zam sonrası emekli promosyonları 10 bin TL'nin üzerini çıkınca gözler Ocak 2023'te gelecek yeni zamlara ve yeni promosyon rakamlarına çevrildi. 

Bankalar SSK ve Bağ-Kur emeklililerine yapılacak Ocak 2023 zammını göz önünde bulundurarak verecekleri promosyonlarda rakamlarını güncelliyor. Peki SSK ve Bağ-Kur Ocak 2023 zamları kaç lira olacak? Bankaların Ocak ayında vereceği promosyonlar kaç lirayı bulacak? 

Ocak 2023 maaş zammı ne kadar olacak? Zamlı banka promosyonları kaç liraya çıkacak?

İşte Ocak 2023 emekli zamları ve bankaların verdiği promosyonlar hakkında merak etttiğiniz ayrıntılar...Emekli promosyon kampanyaları Eylül ayında bankalar arasında büyük bir rekabete neden oldu. Yaptıkları emekli promosyonu kampanyalarında hedefledikleri müşteri sayısına ulaşan bankalar promosyon kampanyalarını yavaşlatırken, diğer yandan bazı bankalar emekli promosyonu ödemelerini yukarı çekerek daha çok müşteri kapma yolunu seçti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön