17 / 05 / 2024

Ocak zammı memur, asgari ücretli ve emekliyi rahatlatacak! Milyonları ilgilendiren haber

Ocak zammı memur, asgari ücretli ve emekliyi rahatlatacak! Milyonları ilgilendiren haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MYK kuruldu toplantısında ekonomiye yönelik meseleler konuşuldu. Toplantıda yılbaşında yapılacak zamlar görüşüldü. 



Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında ekonomiye ilişkin detaylar incelendi. Toplantıda yılbaşında memura, emekliye, emekçiye yapılacak ücret artışı da konuşulan konular arasındaydı. Yapılacak zam ile çalışanların alım gücünün iyileştirilmesi beklenmektedir..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Merkez Yürütme Kurulu'nda ekonomideki gelişmeler ele alınmış durumda.


.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön