02 / 05 / 2024

Öğrenciler yaşadı! Okul karnesini götürene 600 TL indirim!

Öğrenciler yaşadı! Okul karnesini götürene 600 TL indirim!

Karnelerle gelen öğrencilere sürpriz niteliğinde ödül fırsatı sunulacak. Karnesini alıp gelen öğrencilere 600 TL hediye verilecek. Bu hediye haberini duyan veli ve öğrenciler sevinçten havaya uçtu. Hediyenin detayları öğrenci ve veliler tarafından merak ediliyor. Öğrenci ve velileri mest eden haberi



2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle yaz tatiline adım atılmış oldu. Yaz tatilinin başlaması, birçok ödülü de beraberinde getiriyor. Bu ödüllerden biri de 600 TL hediye olarak karşımıza çıkıyor. Kısa süre önce duyurulan bu ödül haberi belirli eğitim düzeyindeki öğrencileri içeriyor. Bu harika ödül, öğrenciler başta olmak üzere velileri de oldukça mest etti. Yorucu bir eğitim serüveninin ardından gelen bu ödülü tüm öğrenciler hak ediyor. Emeklerinin karşılığını almak üzere bu hediyeden yararlanmak mümkün hale gelmiştir.

Akbank ve CarrefourSA iş birliğinde 600 TL indirim çeki kampanyası

Aylarca süren eğitim serüveninin ardından öğrenciler nihayetinde yaz tatiline  adım atabildiler. Tatilin tadını çıkarmak isteyen öğrenciler verilecek olan bu ödülle bonus değerinde bir tatil geçirebilecekler. Aylarca süren eğitim maratonunu taçlandıran bu özel hediye öğrencileri ve velileri oldukça heyecanlandırıyor. Tatil planlarını yapan ebeveynler çocuklarına sunulan bu hediye ile daha da keyifli bir tatil umut ediyor. 

Akbank ve CarrefourSA iş birliğinde düzenlenen kampanyada öğrencilere 600 TL sunulacak. İndirim çeki olarak verilen bu hediye karnesini getiren öğrenciler için geçerli olacak. Öğrencilerin ve velilerin dört gözle beklediği 600 TL değerindeki indirim çeki, alışverişleri daha ekonomik kılacak. Ancak bu kampanyadan yararlanabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön