15 / 05 / 2024

Öğrenciler yaşadı! Okul karnesini götürene 600 TL indirim!

Öğrenciler yaşadı! Okul karnesini götürene 600 TL indirim!

Karnelerle gelen öğrencilere sürpriz niteliğinde ödül fırsatı sunulacak. Karnesini alıp gelen öğrencilere 600 TL hediye verilecek. Bu hediye haberini duyan veli ve öğrenciler sevinçten havaya uçtu. Hediyenin detayları öğrenci ve veliler tarafından merak ediliyor. Öğrenci ve velileri mest eden haberi



Öğrenciler yaşadı! Okul karnesini götürene 600 TL indirim!

Kampanyaya katılım şartları neler?

Bireysel Emeklilik Sözleşmesi veya Tamamlayıcı Sağlık Sigortası gerekli olan şartlardan biridir. Öğrenci velisinin bu sigorta ve sözleşmeyi başlatması gerekmektedir. Bu şartın yerine getirilmesi durumunda CarrefourSA'dan 600 TL indirim çeki kazanılabilecek. İlgilenenlerin kampanya başvurularını 1-30 Haziran arasında tamamlamaları gerekiyor. 

600 TL indirim çeki başvuruları Akbank’ın resmi sitesi üzerinden yapılabilecek. Eğitim başarılarına bir ödül olarak sunulan bu kampanya öğrencileri ve velileri tatmin edecek. 

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

Aileler sakın kaçırmayın... Daha almadıysanız hemen gidin alın. 5.104 TL ödeme yapılacak

MediaMarkt'tan hem Babalar Günü hem Karne Günü hediyesi: HUAWEI Matebook D15 peşin fiyatına 12 taksitle!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön