24 / 07 / 2024

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?




ÖĞRENCİLERE BAYRAM HARÇLIĞI VERİLECEK Mİ? NE ZAMAN VERİLECEK?

Öğrenci bayram harçlığı meselesiyle alakalı son ilerlemeleri söylemek gerekirse, öngörülen meblağın 1000 TL seviyesinde olduğu biliniyor. 

Öğrencilere bayram harçlığı ödeneip ödnmeyeceği ise henüz kesinleşmiş durumda değil. Fakat Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı aracılığı ileöğrencilere bayram harçlığı tarihi belirlendi. Öğrencilerin merakla beklediği bayram harçlığı tarihi hakkındaki detaylar netleştiğinde ilanı yapılacak.

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Bayram ikramiyeleri ödeme tarihleri için çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre tespit edilmiş durumda. 

Emekli bayram ikramiyesinin seviyesi ise AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş vesilesi ile 1100 TL'den 2 bin TL'ye çıktığı ifade edilmiştir. Bu yükselişle beraber, emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin TL ödeme verilecek ve toplamda 4 bin TL masraf yapılacak. 

İkramiyelerin ödeme tarihleri hususundaki ayrıntıları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Tarım Kredi Market'in çılgın kampanyasına büyük ilgi! 1 ay süreyle uzatıldı

Emekliler dikkat bu habere hemen bakın! Bunu yaparsanız emekliliğiniz iptal edilecek

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer ciddi ciddi ikaz etti! İşte doların 25 TL olacağı tarih

Geri Dön