07 / 07 / 2024

Öğrencilere müjde! Tatil başlıyor!

Öğrencilere müjde! Tatil başlıyor!

Öğrenciler sevinecek, ancak veliler bu duruma tepkili. 2022-2023 eğitim öğretim yılında bir tatil maratonu daha olacak ve seçimlerle başlayacak. Öğrenciler, tatil planlarını yaparken, tatilin ne zaman başlayacağına dair detaylar da belli oldu.



SEÇİMLER ÖĞRENCİLERE 6 GÜNLÜK TATİL GETİRİYOR

Seçimler yaklaşırken öğrenciler de heyecanla tatil planları yapmaya başladı. 15 Mayıs Pazartesi günü seçimden sonra okullar tatil edilerek öğrencilerin tatil süresi 3 güne çıktı.

Ayrıca, 19 Mayıs Cuma günü resmi tatil olması sebebiyle öğrenciler bu gün de okula gitmeyecek. 2 günlük hafta sonu tatili ile birleştiğinde, öğrenciler toplamda 6 gün boyunca okullardan uzak kalacaklar.

Bu tatil haberi öğrencileri mutlu ederken, veliler ise çocuklarının eğitiminden yeteri kadar faydalanamayacakları endişesi taşıyorlar.

ÖĞRENCİLER İÇİN 6 GÜNLÜK TATİL MARATONU

Öğrenciler, seçimler ve resmi tatiller sebebiyle önümüzdeki günlerde okullardan uzak kalacaklar. 13-15 Mayıs tarihlerindeki seçimlerin ardından 19-21 Mayıs tarihleri arasındaki resmi tatiller de eklenince, öğrenciler toplamda 6 gün boyunca tatil yapacaklar. Sevindiren bu haber, öğrencilerin tatil planlarını yapmasını sağlıyor.

Adanalı depremzedelerin evleri ücretsiz teslim edilecek!
TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!
6 adımda oy kullanmak: Bunlara çok dikkat edin!

Geri Dön