29 / 04 / 2024

Oğuz Ambalaj Gebze'de arsa arıyor!

Oğuz Ambalaj Gebze'de arsa arıyor!

Oğuz Ambalaj, imalat sanayine hizmet veren olmazsa olmaz sektörlerin başında gelir. Kalite standartlarının had safhada olduğu günümüzde özellikle ambalajlarıyla fark yaratmaya çalışıyorlar. Firma Gebze'de arsa arıyor.



Oğuz Ambalaj, imalat sanayine hizmet veren olmazsa olmaz sektörlerin başında gelir. Rekabetin ve kalite standartlarının had safhada olduğu günümüzde özellikle tüketim malı üreticileri ambalajlarıyla fark yaratmaya çalışıyorlar.


Türkiye'de ambalaj sanayinin geçmişi oldukça eskilere dayanıyor. Bu alanda faaliyet gösteren firmalardan Oğuz Ambalaj da 40 yıllık bir geçmişe sahip. Oluklu mukavvadan ambalaj ürünleri üreten firma özellikle pizza üreticilerinin en önemli tedarikçilerinden biri konumunda.


Üretiminin yüzde 10'unu Avrupa ülkelerine ihraç eden firmanın müşterileri arasında pizzacıların dışında dünyaca ünlü gıda devleri de var. Üretimini Hadımköy Kıraç'taki 16 bin metrekare alana kurulu fabrikasında sürdüren şirket, özellikle ihracat pazarlarındaki talep artışı nedeniyle yeni bir tesis kurmaya karar vermiş. Arkadaşımız Özbey Men'in öğrendiğine göre, bu olarak Gebze seçilmiş. Şirket sanayinin yoğun olduğu bu bölgede şu anda arsa arıyormuş. Yapılacak yatırımın 25 milyon euroyu bulacağını da belirtelim. Tesis tamamlandığında dünya gıda devlerinin ambalajlarının büyük oranda Türkiye'den gideceğini söyleyebiliriz.


Para 


Geri Dön