28 / 04 / 2024

Oğuzeli'de Toplu Konutların kuraları çekildi!

Oğuzeli'de Toplu Konutların kuraları çekildi!

Oğuzeli Belediyesi'nin Sosyal Konut Projesi kapsamında dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak adına hayata geçirdiği 2 blok ve 48 daireden oluşan Hilal Konutları 2’nin kura çekimi gerçekleştirildi. 




Oğuzeli Belediyesi,  Sosyal Konut Projesi kapsamında dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. Belediye bu kapsamda 2 blok ve 48 daire olarak inşa ettiği  Hilal Konutları 2’nin kura çekimini yaptı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi Oğuzeli Belediyesi tiyatro salonunda gerçekleşti. Gaziantep Oğuzeli kura çekimine katılan aileler, büyük heyecan ve mutluluklar yaşadılar. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Hemşehrilerimize yeni yuvalarının hayırlı olmasını temenni edip, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum. Noter huzurunda düzenlediğimiz kura çekiminde, 48 konutun hak sahiplerini belirledik. Şimdiden hak sahiplerine aileleriyle sağlıklı, huzurlu ve daha konforlu bir yaşam diliyorum. Tek amacımız daha modern ve daha yaşanabilir bir Oğuzeli." dedi.


Geri Dön