02 / 05 / 2024

Adana Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nın tapuları teslim edildi!

Adana Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nın tapuları teslim edildi!

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen ve Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve toplam 137 daireden oluşan Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nın tapuları törenle hak sahiplerine teslim edildi...



Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve toplam 137 daireden oluşan Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nda evi olan vatandaşlar tapularını aldı. Topu dağıtım törenine katılan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Belediye öncülüğünde başlatılan toplu konut atağının Ceyhanlı müteahhitlere de örnek oluşturduğunu söyledi. 


Başkan Sözlü, "Yapımına 2006'da başlanan ve iki yıl gibi bir sürede tamamlanan Oğuzeli Konutları ile 2007 yılında başlanan Türkmeneli Konutlarını da üç yılda teslim etmiştik. Bugün burada evlerinde oturan vatandaşlarımızın tapularını da teslim etmenin gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Toplu konutlarda model olan ve uygulanmasıyla da inşaat sektörüne örnek olan Oğuzeli ve Türkmenli Konutları toplamda 137 daireden oluşuyor" dedi. Daha sonra Başkan Sözlü tarafından hak sahiplerine tapuları dağıtıldı.


Hürriyet


Geri Dön