16 / 05 / 2024

Okyanusu geçen gümüş, derede boğuluyor! Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

Okyanusu geçen gümüş, derede boğuluyor! Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

Gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşarak rekor kırdı. Hızla yükselen gümüş fiyatları 13,50 TL seviyesine kadar yükseldikten sonra tekrar düştü. Okyanusu geçen gümüş şu günlerde derede boğuluyor. Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!



GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Elinde avucunda gümüş olan yatırımcılar gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş; Gümüş tarafında mutlaka rasyoya dikkat etmek gerektiğini belirterek; '' 76, devamında da 72 seviyesine kadar bir gerileme olacağını tahmin ettiğini söyledi. Haliyle gümüşün gram fiyatında 16 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğini belirtti. Ons tarafında 24-26 dolar dirençlerini takip etmeyi sürdüreceğini ifade etti.''  diyerek elinde avucunda gümüş olan yatırımcıları uyardı.

Okyanusu geçen gümüş, derede boğuluyor! Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

İslam Memiş başka bir gümüş yorumunda ise şu ifadeleri kullandı: ''Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir.'' dedi. 

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? sorusuna İslam Memiş'ten yanıt geldi! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatlarında ters dalga! 1 gün içinde her şey değişti! Yatırımcılar dikkat kırmızı alarm

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön