11 / 05 / 2024

Olivium'da her salı 'Salı Pazarı' organizasyonu başladı!

Olivium'da her salı 'Salı Pazarı' organizasyonu başladı!

01 Nisan 2000 tarihinde kapılarını ziyaretçilere açan, İstanbul'un ilk outleti Olivium Outlet Center, açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine, modaya, markaya, kaliteye uygun fiyata ulaşmanın imkanlarını sunmaya devam ediyor...




Olivium Outlet Center'ın tüketiciyi çok daha cazip fiyatlı ürünlerle buluşturabilmek adına, yine bir ilke imza atarak başlattığı "Salı Pazarı" organizasyonu, ziyaretçilere haftanın bir günü olağanın dışında bir farklılık sunmaya devam etmektedir. Hafta içi ortalama 25 bin, hafta sonu ise 40 bin kişinin ve bin yabancı turistin ziyaret ettiği alışveriş merkezi, "zeytinlik" anlamına gelen Olivium ismine yakışır şekilde yapısal özelliklerinin yanı sıra çevre değerlerine ve doğaya da önem vermektedir. Tamamen yenilenen iç alanı gün ışığını içeri alan geniş atriumu, buluşma merkezi olan meydanı, peyzaj çalışmaları, modern aydınlatması ile de tazelenen Olivium, güçlenen marka karması ile de ziyaretçisinin beklentilerini karşılamaya devam ediyor. 


Kazanç ve eğlence merkezi olan, birbirinden değerli markaları bünyesinde barındıran Oluvium Outlet Center'da her Salı günü Sah Pazarı'nda müşteri memnuniyeti için cazip indirimler yapılıyor. Beğendiğiniz kaliteli markaların ürünlerini almak için her Salı günü Olivium Outlet Center'te uğramanız yeterli. 


Olivium Outlet Center, 2000 yılından bugüne tüketicileriyle bir aile olmanın gücü ve güveniyle kendini ve hedeflerini giderek büyütmeye; yenilikçi çalışmaları ve sürprizlerle dolu etkinlikleri ile tüm ziyaretçilerine en iyisini sunmaya devam edecektir. 


Posta Olivium


Geri Dön