28 / 04 / 2024

Ömür İstanbul'un ikinci lansmanı satış ofisinde gerçekleşti!

Ömür İstanbul'un ikinci lansmanı satış ofisinde gerçekleşti!

Firma: Efitaş İnşaat- Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat

Proje: Ömür İstanbul

Geçtiğimiz günlerde görücüye çıkan Esenler Ömür İstanbul projesinin ikinci lansmanı bugün satış ofisinde gerçekleşti.




Geçtiğimiz günlerde Esenler Ramada Otel'de düzenlenen toplantıyla görücüye çıkan Ömür İstanbul projesinin ikinci lansmanı bugün satış ofisinde gerçekleşti.


Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lansmana Efitaş İnşaat Genel Koordinatörü Tarık Uğur Tayfur ve Eskon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın da katıldı.


Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçen Ömür İstanbul, Esenler’in ilk nitelikli lüks konut projesi olacak. 4 blokta 278 konut, 3 ticari ünite ve sosyal tesislerden oluşacak Ömür İstanbul, kentsel dönüşüm projelerinde de çıtayı yükseltecek.


Ömür İstanbul un ikinci lansmanı satış ofisinde gerçekleşti!


Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde yer alan Ömür İstanbul'da 12 adet 2 tip 1+ çocuk daire, 149 adet 87 tip 2+1 daire, 113 adet 6 tip 3+1 daire ve tek tip 4 adet 4+1 daire tipi mevcut.


Ortalama metrekare birim fiyatının 4 bin 500 TL olarak belirlendiği Esenler Ömür İstanbul'da konut fiyatları 312 bin TL'den başlıyor.  


Projede yürüyüş parkuru, bay / bayan ayrı sosyal tesisleri, kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk Hamamı, sauna, mescid, kreş, kapalı / açık otopark, toplantı ve taziye alanları da bulunuyor.



Telefon: 444 22 81

Web: http://www.omuristanbul.com/


Geri Dön