19 / 05 / 2024

Önce kamu bankalarındaki doğal gazı kestiler şimdi de başka adım atacaklarını duyurdular

Önce kamu bankalarındaki doğal gazı kestiler şimdi de başka adım atacaklarını duyurdular

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Almanya’nın enerji fiyatlarının tavan yapmasının önüne geçmek amacı ile adımlar atacağını dile getirerek, enerji güvenliği ve fiyatlarında  Avrupa Birliği'nin (AB) hızlı hareket etmesini beklediğini duyuruldu.



Ekonomi ve İklimi Koruma Bakanı Robert Habeck da Başbakan Scholz'u Yeşiller Partisi içinden çoğalan eleştirilere karşı savundu.

Habeck, Scholz'un hükümete liderlik etmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek,, "Tecrübesi, sağduyusu, sakinliği ile bu ülkeyi güven ile yönetiyor ve öyle olduğu için mutluyum" şeklinde konuştu.

Habeck, enerji konusunda değişen piyasa yapısı yolu ile fiyatların düşürülmesi, hane halkına kolaylık yapılması ve yüksek elektrik fiyatlarına karşı kişilerin yükünü hafifleten bir bütçe oluşturulmasına odaklanacaklarını duyurdu.

Önce kamu bankalarındaki doğal gazı kestiler şimdi de başka adım atacaklarını duyurdular

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

CarrefourSA’da Bosch buzdolaplarına binlerce liralık indirim! Böyle bir fırsat görülmedi! 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

AK Parti hükümetinden EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Herkes bu açıklamayı bekliyor! Kimler emekli olabilecek

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön