06 / 05 / 2024

Onduvilla çatıları kış için sağlam ve dayanıklı hale getiriyor!

Onduvilla çatıları kış için sağlam ve dayanıklı hale getiriyor!

Çatılarımızın sağlamlığı ve en önemlisi de su yalıtımlı olması kış aylarında can sıkıcı sorunların yaşanmaması için ihmal etmememiz gereken unsurlar



Çatıların sağlamlığı ve kalitesi gerek içinde yaşayanlar gerekse bina sağlığı açısından da oldukça önem taşıyor...  

Türkiye’nin lider çatı yalıtım sistemleri üreticisi Onduline Avrasya, çatı kaplamasına yeni geliştirdiği 3 D Onduvilla ile çatılarda sağlamlık ve güven sağlarken, dalgalı 3 boyutlu efekti veren yeni renkleriyle  de farklılık yaratıyor. Siz de çatınızı yenilediğiniz bu dönemde farklı bir malzeme arayışındaysanız ONDUVILLA 3 D ile çatılarınıza hem sağlamlık, dayanıklılığın yanısıra farklı ve  estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz.  


Çevreci özellikleri ile de dikkat çeken yeni Onduvilla, 10 yıl su geçirimsizlik garantisine de sahip. Çatı kaplamasında dünyanın en hafif malzemelerinden biri olan Onduvilla metrekarede sadece 4 kilogramlık bir yük meydana getirirken, kolay montajı ve işçilik maliyetlerinin düşüklüğü ile de büyük tasarruf sağlıyor. Hafifliği ve boyutlarıyla benzerlerinden ayrılan Onduvilla nakliyede olduğu kadar şantiye içi taşımalarda da büyük kolaylık getiriyor.


Onduvilla sistemi ayrıca ısı ve ses yalıtımında da üstün nitelikleriyle öne çıkıyor.  Rüzgar gibi dış etkenlere dayanıklılığı ve güvenlik özellikleriyle, çatılarda en ideal çatı kaplama malzemesi özelliğini sağlıyor. 3 D Onduvilla’nın gölgeli kırmızı, gölgeli yeşil ve gölgeli kahverengi renkleri bulunuyor.


Her türlü iklim şartlarına uygun üretilen  Onduvilla çatı sistemi, Esnek yapısı nedeniyle don olayının yaşandığı bölgelerde de rahatça kullanılabiliyor.


Onduvilla çatı kaplama sistemi uluslararası çevre ve sürdürebilirlik standartlarını karşılama gerekliliklerini de en üst düzeyde yerine getiren niteliklere sahip bir ürün. Onduvilla, renklendirilmesinde doğal pigmentler kullanılması, asbest içermemesi, geri dönüştürülmüş malzeme kullanılması ve ekolojik yaşam döngüsü perfermansına sahip olması ile çevreci özelliklerini ortaya koyuyor.



Geri Dön