19 / 05 / 2024

Ons altında FED beklentisi! Faiz kararı öncesi baskılanıyor mu?

Ons altında FED beklentisi! Faiz kararı öncesi baskılanıyor mu?

FED faiz kararı bu akşam Türkiye saati ile 21.00’de açıklanacak. Karar öncesi altının ons fiyatı son bir ayın en düşük seviyesi olan 1807 dolar seviyelerine kadar geriledi.



“FAİZ KARARI ÖNCESİ BASKILANIYOR”

Gazete Vatan'da yer alan habere göre, altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kapalıçarşı esnafı Andre Mikov, ‘’Ons fiyatı faiz kararı öncesi baskılanıyor. Ons altın akşam açıklanacak FED kararı öncesinde şimdiden fiyatlandı, büyük bir değişim beklenmiyor, ons altın şu an düşük seviyelerde. Zaten altın uzun dönem için tavsiye edilen bir yatırım aracı” şeklinde konuştu.

Altına her zaman talep olduğunu belirten Mikov “Altın güvenli liman olarak görülüyor. Yatırım için gram altına talep gösteriliyor. Düğün sezonundaysa bilezik veya işlemeli altınlar da talep görüyor’’ dedi.

Altın bu rakamın altına düşmeyecek! Almak için beklemeyin!

Döviz ve altınını bozduran konuta koştu! Yabancı yatırımcılar da konutta rekor kırdı!

Ünlü ekonomistten şok eden açıklama! Dolar ve altını kimse tutamayacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön