13 / 05 / 2024

OPEC'ten kritik açıklama: Rusya krizi kontrolümüz dışında!

OPEC'ten kritik açıklama: Rusya krizi kontrolümüz dışında!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Barkindo kritik açıklamalarda bulundu. Barkindo, Avrupa Birliği yetkililerine küresel petrol piyasalarında yaşanan krizin kendi kontrolleri dışında geliştiğini söyledi.



RUSYA KRİZ ÇIKARDI

Bloomberght'te yer alan habere göre; Rusya'nın Ukrayna'yayla yaptığı ateşkes görüşmelerine sadık kalmayarak kriz çıkardı. Rusya'nın Ukrayna'ya işgali ile sert yükselen petrol fiyatları bugün de varil başına 100 doların üzerinde  işlem görüyor. Fiyatlarda meydana gelen artışlar küresel enflasyonist baskıların da yükselmesine neden oluyor. Suudi Arabistan öncülüğündeki OPEC ülkeleri ABD gibi büyük tüketici ülkelerin Rusya kaynaklı kayıpları telafi etme çağrılarına yanıt vermemişti.

Petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 13 Nisan 2022 petrol fiyatları...

Benzin, motorin ve LPG bugün kaç TL? İndirim geliyor mu? Petrol Ofisi, Opet, Shell, Total ve BP 13 Nisan fiyat listesi..

OPEC'in petrol üretimi martta 100 milyona yaklaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön