03 / 05 / 2024

Opel Astra-e’nin ilk görüntüleri ortaya çıktı! İşte Türkiye'ye geleceği tarih

Opel Astra-e’nin ilk görüntüleri ortaya çıktı! İşte Türkiye'ye geleceği tarih

Opel Astra, yeni nesliyle ilk kez tamamen elektrikli olarak seri üretime geçiyor. Opel Astra-e’nin ilk görüntüleri paylaşıldı: Türkiye'ye ne zaman geliyor? İşte tüm detaylar...



TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELİYOR?
Astra ve Astra Sports Tourer içten yanmalı motorlara ek olarak, Astra GSe de dahil olmak üzere elektrikli şarj edilebilir versiyonlarla da sunuluyor. 2023 baharından itibaren sipariş edilebilecek olan batarya elektrikli Astra-e’nin Türkiye’de 2023 yılının ikinci yarısından itibaren satışa sunulması hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Opel Üst Yöneticisi (CEO) Florian Huettl, şunları kaydetti: “Astra-e ve Astra Sports Tourer-e gerçek bir öncü. Beş kapılı hatchback ve station wagon gövde tiplerinin yeni batarya elektrikli versiyonlarıyla kullanıcılar, günlük kullanıma uygun, konforlu ama daha da önemlisi emisyonsuz sürüşün keyfini sürebiliyor. Ulaşımda 'Greenovation' ile kastettiğimiz tam olarak bu. Aynı zamanda, elektrikliye geçiş hamlemize de hız kesmeden devam ediyoruz. Yeni Opel Astra-e, Avrupa'da tamamen elektrikli bir marka olma yolunda bizim için önemli bir kilometre taşı niteliğini taşıyor.”


Geri Dön