28 / 04 / 2024

Opel Insignia fiyatları 66 bin TL arttı! İşte 19 Mart fiyat listesi!

Opel Insignia fiyatları 66 bin TL arttı! İşte 19 Mart fiyat listesi!

Mart ayı başında liste fiyatı 873 bin 900 TL olan Opel Insignia modeline 66 bin TL zam geldi! İşte görünce şok olacağınız zamların ardından Opel Insıgnıa modelinin yenilenen fiyat listesi...



Yeni Opel Insignia fiyat etiketleri otomobil sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor. 2022 sensi ile birlikte gelen zamlardan sonra sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler Yeni Opel Insignia modelinin fiyat etiketleri ne kadar sorusuna cevap aramaya başladı. Döviz kurundaki dalgalanma ve çip krizi nedeniyle sıfır otomobil fiyatları da zirveyi gördü.

Opel Insignia fiyatları 66 bin TL arttı! İşte 19 Mart fiyat listesi!

Ancak otomobilin mart ayının başında en düşük donanımı baz paketi olan modelini 873 bin 900 TL'den satıyordu, şu anda ise otomobilin fiyatı tam 66 bin TL artarak 939 bin 900 TL olarak yenilenmiş. Türkiye'de en çok ilgi gören hatchback sınıfı araç modellerinden olan Opel Insignia, yenilediği fiyat seçenekleri ve yeni özellikleri ile alıcılarını beğenisine sunuluyor.

Opel'den yeni bir araç sahibi olmak isteyenler fiyat listesine ilişkin araştırmalar yapmaya başladı. İnternette en sık arananlar arasında Opel Insignia fiyat listesi nasıl ve Opel İnsignia ne kadar soruları bulunuyor.

Peki Opel Insignia modelinin güncel fiyat etiketleri ne kadar? İşte fiyat listesi...


Geri Dön