27 / 04 / 2024

Opel Insignia fiyatlarına rekor zam! İşte 24 Mart 2022 Fiyat listesi!

Opel Insignia fiyatlarına rekor zam! İşte 24 Mart 2022 Fiyat listesi!

Yeni Opel Insignia, hem sürücüsüne hem de trafikteki diğer sürücü ve yolculara daha güvenli bir sürüş vaad ediyor. Mart ayı başında liste fiyatı 873 bin 900 TL olan Opel Insignia modeline 66 bin TL zam geldi! Peki zamların ardından Opel Insignia modelinin 24 Mart fiyat listesi nasıl? İşte cevabı...



Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan soğuk savaş otomobil sektörünü de vurdu. Fiyatlar, ciddi oranlarda yükselişe geçti. Hal böyle olunca tüketici, uygun fiyatlı otomobil araştırmaya başladı. Ancak otomobil markalarının fiyatlarındaki belirsizlik, araba satın almayı düşünenlerin bu isteklerini ertelenmesine neden oldu.

Mesela mart ayının başında Opel Insignia modelinin fiyatı 779 bin TL'den satışa sunulurken, şu anki fiyatı ise tam 56 bin Tl zam alarak 838 bin TL oldu. Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış bu şekilde devam ederse otomotiv sektörü durma noktasına gelebilir.

Opel Insignia fiyatlarına rekor zam! İşte 24 Mart 2022 Fiyat listesi!

Yeni Insignia modelinin zarif, ergonomik ve geniş iç mekanı sürücü ve yolcuların seyahatlerini benzersiz bir keyfe dönüştürüyor. Otomobilin gelişmiş aydınlatma teknolojileri sayesinde çok daha güvenli ve konforlu yolculuklar alıcılarını bekliyor.

Yeni Opel Insignia, hem sürücüsüne hem de trafikteki diğer sürücü ve yolculara daha güvenli bir sürüş vaad ediyor. IntelliLux LED Pixel Light farlar yolu etkin bir şekilde aydınlatırken parlama yapmıyor. Peki zamların ardından Opel Insignia modelinin 24 Mart fiyat listesi nasıl? İşte cevabı...


Geri Dön