03 / 05 / 2024

OPPO A55'ler kaçırılmayacak fiyatlarla indirimde! 22 Eylül 2022 fiyat listesi

OPPO A55'ler kaçırılmayacak fiyatlarla indirimde! 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Cep telefonu piyasasının yerli oyuncusu ve Türkiye’de üretilen OPPO A55 için yeni bir indirim kampanyası başladı. OPPO A55 isteyenler için 22 Eylül 2022 fiyat listesini sizin için araştırdık.



Yeni Nesil cep telfonu 50 MP kameralı yerli üretim OPPO A55 için yeni indirim kampanyası  başladı.

Ürün piyasaya çıktığı günden bu yana 5.000 TL‘nin üzerinde fiyata satılan modeldi.Ancak sizler için yaptığımız inceleme ve araştırmalarda bazı  satış kanallarında şu anda 4.900TL ve altına satılmaya başlandı.
 Yapılan kampanya telefonun 128 GB’lık modeli için geçerli olmakla beraber renk seçenekleri de sunuyor. 

OPPO A55' i sizler için inceledik, İşte göze çarpan ürün özellikleri

İlk olarak OPPO A55 kamera performansıyla dikkat çeken telefonda 50 megapiksellik ana kamera kullanılıyor. Söz konusu kamerayla kullanıcıların detaylı fotoğraflar çekmesine imkan tanıyan telefonda bu kamera dışında iki adet 2 megapiksellik kamera entegre edilmiş durumda.

Ayrıca derinlik kamerası sayesinde telefonda portre çekimler yapılabiliyor olması özellikler arasında. OPPO A55 in kamerası ile otomatik odaklamaya sahip üçüncü kamera ile çok kaliteli makro çekimler yapılmasına destek oluyor.

Bunun yanısıra telefonun ana kamerası Full HD çözünürlüğünde videolar kaydedebilme özelliğine sahip. OPPO A55 in kamerası içinde bulundurduğu yapay zeka teknolojisi sayesinde nesneleri algılayabiliyor ve fotoğraf kalitesini arttırıyor. OPPO A55 buna göre ışıklandırma, gölgelendirme ve ISO gibi ayarları otomatik olarak ayarlayabilme özelliğine sahip. Telefonun ön tarafına bakıldığında telefonda 16 megapiksellik kamera yer aldığı notlarımız arasında. OPPO A55 Selfie kamerası da Full HD video kaydına olanak tanıyor. 

OPPO A55 ler kaçırılmayacak fiyatlarla indirimde! 22 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön