04 / 05 / 2024

Ordu Demiröz Mühendislik Bürosu açıldı!

Ordu Demiröz Mühendislik Bürosu açıldı!

Ordu'da İnşaat Mühendisi Özkan Demiröz'e ait Mühendislik Bürosunun açılışı gerçekleşti. Açılışta kalabalık bir davetli topluluğu yer alıyordu.



Ordu'da İnşaat Mühendisi Özkan Demiröz'e ait Mühendislik Bürosunun açılışı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Arı Sokak No: 12/2'de gerçekleşti. 


Açılışa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkam Hüseyin Anlayan, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, FAGIAD Başkanı Mehmet Serkan Erdik ve davetliler katıldı. Kalabalık bir davetli topluluğunun yer aldığı açılış sonrası açıklamalarda bulunan İnşaat Mühendisi Özkan Demiröz: "Kıbrıs'taki eğitimimi tamamladıktan sonra Fatsa'ya gelerek büromu açtım. Statik plan ve proje, danışmanlık, şantiye şefliği ve mesleğim gereği tüm hizmetleri vereceğim. Açılışımıza katılarak beni onurlandıran tüm misafirlerime teşekkür ederim" dedi. Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz İnşaat Mühendisi Özkan Demiröz'e hayırlı olsun dileklerini ileterek, bol kazançlar ve başarılar dilediler. 





Ahmet ALTAY/Fatsa Gazetesi


Geri Dön