05 / 05 / 2024

Ordu'nun yol sorunu çözülüyor!

Ordu'nun yol sorunu çözülüyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’nun en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu çözmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’nun en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu çözmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Enver Yılmaz, Korgan – Tepealan yolunun tamamlanmak üzere olduğunu, Gölköy Çetilli-Ahmetli-Direkli yolu ve Ulubey Kumanlar Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarının ise devam ettiğini açıkladı.

 

Yaşanan her şeye rağmen Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarına ara vermeden devam ettiğinin altını çizen Başkan Yılmaz, hava şartlarının olumlu gitmesiyle birlikte sıcak asfalt çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti.

 

86 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA VAR

 

Başkan Enver Yılmaz, 752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi’yle mahalleleri sıcak asfaltla buluşturduklarına dikkat çekerek, “Bu proje haricinde kendi yapacağımız imalatlarla birlikte sıcak asfalt 1300 km’yi bulacak. Bugün itibarıyla ekiplerimiz, 86 farklı noktada yol çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 

KORGAN - TEPEALAN YOLU BİTMEK ÜZERE

 

Devam eden çalışmalardan örnekler veren Başkan Yılmaz, “Daha önce söz verdiğimiz gibi Korgan-Tepealan arasında 12 km’lik yolda sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda çalışmaların %70’i tamamlandı. Hava şartlarının uygun olması durumunda yolun geriye kalan kısmını da 10-15 gün içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Gölköy Çetilli-Ahmetli-Direkli yolundaki sıcak asfalt ve Ulubey Kumanlar Mahallesi'nde asfalt öncesi altyapı çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. 86 noktadaki ekibimiz, vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım hizmeti sunmak için çalışıyor” diye konuştu.

 

YIL SONUNA KADAR 400 KİLOMETRE SICAK ASFALT

 

Başkan Enver Yılmaz, olumsuz hava koşulları ve sel felaketi nedeniyle yol çalışmalarının %40 rötarlı olarak ilerlediğini, şu ana kadar 165 km’si tamamlanan sıcak asfalt yolda bu rakamı yıl sonuna kadar 400 km’ye çıkarmayı istediklerini söyledi.

 



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön