30 / 04 / 2024

ordu yol yatırımları

ordu yol yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Ordu'nun yolları modern görünüme kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Ordu Büyükşehir'den 304 kilometre asfalt!

Cumhuriyet tarihinde yerel yönetimlerde tek seferde yapılan ve Türkiye’nin en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” aralıksız devam ediyor.

Fatsa'ya 25 milyonluk yol yatırımı yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede sürdürdüğü sıcak asfalt yol çalışması ve sanat yapıları imalatıyla değişimi hissettirmeye devam ediyor. Fatsa ilçesinde de birçok noktada önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi halkın takdirini topluyor.

Ordu Alan-Üçyol-Karabayır yolu tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları devam eden Alan-Üçyol-Karabayır grup yolunda incelemelerde bulundu.

Karadeniz bu çevre yolunu bekliyor!

Doğu Karadeniz Bölgesinde 5 il, Ordu’da yapımı süren çevre yolunu adeta dört gözle bekliyor. Karadeniz Sahil Yolu’nun en kritik ve dar bölgesi olarak bilinen Ordu’da halen inşaatı devam eden çevre yolu beş ay sonra hizmete girecek.

Ordu'ya dünya standartlarında yol!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam etmesi ile Ordu ilinde yaşanan değişim ve dönüşüm devam ediyor.

Ordu'nun yol sorunu çözülüyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’nun en büyük sorunlarından biri olan yol sorununu çözmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Ordu'da 2016 yılında 165 kilometre yol asfaltla buluştu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın “Havalimanı’ndan daha pahalı bir yatırım” olarak nitelendirdiği 752 kilometre Sıcak Asfalt Yol Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu'ya 8 milyonluk yol yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katılmak üzere Kabataş ilçesine bağlı Alankent Mahallesi’ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 8 milyon liralık yol yatırımı yaptıklarını söyledi...

Ordu Çevre Yolu ne zaman tamamlanacak?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; "Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım, Ordu Çevre Yolu başta olmak üzere devam eden birçok yatırımın en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi" dedi.

Ordu'da yol yatırımları hız kesmiyor!

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında heyelan nedeniyle kapanan yollar açılıyor. Kar temizleme çalışmaları ve yağmur suları nedeniyle bozulan yollar onarılıyor.

Ordu'da yol yatırımlarına 1 milyar 119 bin TL harcandı!

Ordu’da çevre yolu, Dereyolu başta olmak üzere il genelindeki yollarda 22 adet projenin sürdüğü ve bu yatırımlara bugüne kadar 1 milyar 119 milyon lira harcama yapıldığı belirtildi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Ordu Aybastı'ya 9 milyon 250 bin TL'lik yol yatırımı yapıldığını belirtti.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Ordu'nun 2017 yatırımları için hazırlıklar tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe’de gerçekleştirdiği ve 2017 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar masaya yatırıldı.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Ordu Ünye'ye 13 milyon liralık yol yatırımı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye’de yapımı devam eden bazı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çamyar "Ünye’mizin tamamında 13 milyon liralık bir yol yatırımı yapıyoruz." dedi

ordu yol yatırımları Haberi

ordu yol yatırımları


Ordu’nun 19 ilçesinde 2014 yılında başlattığı yol seferberliğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları evladiyelik yollara kavuşturuyor. 


Ekiplerin Mesudiye ilçesinde geride bırakılan üç yıllık süreçte 20.75 km sıcak asfalt yolu hizmete sunduğuna dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, 2017 yılında 35 km yolun daha sıcak asfaltla buluşturulacağını söyledi.

13 MİLYON TL’LİK YOL YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2014-2016 yılları arasında ilçeye 13 milyon TL’lik yol yatırımı yapıldığını söyleyen Başkan Yılmaz,  “Mesudiye ilçemizde 20.75 km sıcak asfalt, 9.50 km sathi asfalt kaplama, 227 km stabilize yol, 96 km yeni yol açma ve genişletme, 752 km reglaj, 267 km hendek temizliği, 138.50 km asfalt yama, 558 metre koruge boru, 6.851 m3 taş duvar ve 74 metre menfez imalatı yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Çalışmalar kapsamında Yardere Mahallesi-Arıkmusa-Karacaören bağlantısında 15 km, Alan...