05 / 05 / 2024

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...



“Dünya lideri olacaktık, emlakçı olduk. Devlet yetkilileri aracılığı ile yabancı ülkelerden gelenlere pazarlama yapılıyor, alıcılar helikopterle gezdiriliyor” diyen Erdoğan Toprak, “Türkiye'ye gelen Arap, Körfez ve Uzakdoğu ülkelerinin kralları, prensleri, liderleri ne satın alırım derdindeler. Türk Lirası'nın giderek değer kaybetmesi de özellikle gayrimenkulleri ucuza kapatmalarına neden oluyor" açıklamasında bulundu. 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye den gayrimenkul alma yarışında! 

Kanal İstanbul güzergahında, Katar Emirinin annesinin 44 dönüm arazi satın aldığına, Malezya Kralının eşinin Kapadokya'da ev baktığına, Arap TV'lerindeki reklamlar ile 400 bin dolara gayrimenkul ve Türk vatandaşlığı satılığa sunulduğuna dikkat çeken Erdoğan Toprak, vatandaşlığın yıllarca 250 bin dolara satıldığını, kısa süre önce rakamın 400 bin dolar seviyesine yükseltiğini anımsatarak, "Bir yabancının 400 bin dolara aldığı evi asgari ücretli Türk vatandaşının alabilmesi için yemeden içmeden maaşının tümünü biriktirmesi, bunun için de 116 yıl çalışması gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye den gayrimenkul alma yarışında! 

Toprak, Türkiye'nin, kendi vatandaşı hariç, tüm dünya için ucuz ve lüks içinde yaşanacak bir ülke olduğunun altını çizdi. 

Konuta yatırım yapmayanlar yeni fırsat aracını buldu! Popüler yatırım şekli artık yenilendi

TOKİ'nin 81 ildeki ucuz konut projesinde tarih resmen belli oldu! Gençler, emekliler ve dar gelirliler hemen bakın! 

Kiralara yüzde 15 indirim yolda!

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!


Geri Dön