14 / 05 / 2024

OSKİ Çatalpınar yatırımlarına start verdi!

OSKİ Çatalpınar yatırımlarına start verdi!

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ocak ayında ihalesi yapılan Çatalpınar ilçe merkezi içme suyu temini şebeke ve kanalizasyon hattı projesinin, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.




2016 yatırım yılı programını hızla sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Çatalpınar ilçesinde planladığı içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarına start verdi.

 

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ocak ayında ihalesi yapılan Çatalpınar ilçe merkezi içme suyu temini şebeke ve kanalizasyon hattı projesinin, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İhale edilen iş kapsamında 1 adet içme suyu kaptajı, 200 metreküplük 2 adet içme suyu deposu, arazinin şartlarına uyumlu olacak şekilde muhtelif çaplarda polietilen ve koruge boru çeşitlerinin kullanılacağı 16 bin 580 metre uzunluğunda içme suyu hattı ile ihtiyaç duyulan yerlerde kanalizasyon hattı inşası gerçekleşecek. Proje kapsamında Dikyol Deresi’nden içme suyu isale hattı ile Çatalpınar ilçe merkezinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarının şebekeleri yapılacak.

 
İÇME SUYU HATTI KAZI VE İMALATLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

 

Kısa bir süre önce ilk kazmayı vurarak yatırımın saha faaliyetlerine başlayan ihale yüklenici ekibi, OSKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı kontrollüğünde kazı ve inşa çalışmalarını hızla sürdürüyor. Çatalpınar ilçesi Haşal ve Kıran Mahallelerinde devam eden içme suyu hat çalışmalarının 2 bin 500 metresinin kazı ve imalat aşamaları tamamlandı. Kalan içme suyu hattı, deposu ve kaptaj yatırımlarının çalışmaları ise devam ediyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön