24 / 07 / 2024

OSKİ Çatalpınar yatırımları 2016

OSKİ Çatalpınar yatırımları 2016

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ocak ayında ihalesi yapılan Çatalpınar ilçe merkezi içme suyu temini şebeke ve kanalizasyon hattı projesinin, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

Birol Akpınar: Otel yatırımlarımızda aileler için her şeyi düşünüyoruz!

Turizm yatırımlarıyla öne çıkan Akpınar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Birol Akpınar otel yatırımı yaparken aileler için her şeyi düşündüklerini belirtti.

OSKİ Çatalpınar yatırımlarına start verdi!

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ocak ayında ihalesi yapılan Çatalpınar ilçe merkezi içme suyu temini şebeke ve kanalizasyon hattı projesinin, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Mustafa Toprak Kiraz yatırımlarını inceledi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, ilçe ziyaretleri kapsamında Kiraz'a gitti. Kiraz İlçe Kaymakamı Mustafa Akgül ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile görüşen Toprak, ilçedeki kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasser Al Juhaıshı, Namour Lanemer ve Zeynal Karapınar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Arif Künar, Selami Horzum tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık 2014 tarihinde Maslak'ta kuruldu.

Bilecik'te ulaştırma ve tarım alanında yatırımlar yapılıyor!

Halil İbrahim Akpınar'ın Dünya Gazetesi'ndeki yazısına göre; Kentimize yapılan yatırımlar daha çok ulaştırma, tarım ve eğitim sektörlerinde yoğunlaştı. İlimizde 2013 Yılı Yatırım Programı kapsamında kamu yatırımı olarak 464 proje ve alt projeler var..

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

OSKİ Çatalpınar yatırımları 2016 Haberi

OSKİ Çatalpınar yatırımları 2016


2016 yatırım yılı programını hızla sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Çatalpınar ilçesinde planladığı içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarına start verdi.

OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ocak ayında ihalesi yapılan Çatalpınar ilçe merkezi içme suyu temini şebeke ve kanalizasyon hattı projesinin, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İhale edilen iş kapsamında 1 adet içme suyu kaptajı, 200 metreküplük 2 adet içme suyu deposu, arazinin şartlarına uyumlu olacak şekilde muhtelif çaplarda polietilen ve koruge boru çeşitlerinin kullanılacağı 16 bin 580 metre uzunluğunda içme suyu hattı ile ihtiyaç duyulan yerlerde kanalizasyon hattı inşası gerçekleşecek. Proje kapsamında Dikyol Deresi’nden içme suyu isale hattı ile Çatalpınar ilçe merkezinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarının şebekeleri yapılacak.

 
İÇME SUYU HATTI KAZI VE İMALATLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Kısa bir...