02 / 05 / 2024

Osmangazi Belediyesi cadde ve sokak asfaltlarını yeniliyor!

Osmangazi Belediyesi cadde ve sokak asfaltlarını yeniliyor!

Yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerle Osmangazi'nin çehresini değiştiren Osmangazi Belediyesi, merkezden en uç noktaya kadar tüm mahallelerdeki eskiyen ve bozulan yolları asfaltlayarak yeniliyor.



AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte Ovaakça Mahallesi'ni gezerek asfaltlama çalışmalarım inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Kış aylarında yaşanan yoğun yağışlar asfaltlarda ciddi hasara neden oldu. 


Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açtık. İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürerek eskiyen ve bozulan yollarımızı asfaltlayıp yenileyeceğiz" dedi. 



CADDE VE SOKAKLAR YENİLENECEK 

Osmangazi'nin değişik bölgelerinde 4 yama ekibi, 2 kaplama ekibi ve freze makinesi ile asfalt çalışmaları yürüttüklerini belirten Dündar, "Ovaakça Mahallemizde de imar planlarına uygun yapılaşmaların olduğu bölgelerdeki yolların asfaltlamasını yapıyoruz. Aym zamanda parke taşı döşeli olan ve zamanla eskiyen yollardaki parke taşlarım söküp yerine asfalt döküyoruz. Ovaakça Mahallesi'nde 5 bin ton asfaltlama ve 2 bin ton yama yaparak bölgedeki cadde ve sokakları yenilemiş olacağız" diye konuştu. 



A Gazete (Bursa)


Geri Dön