28 / 04 / 2024

Otoban faresi Kia Picanto sizi bekliyor! Peki Kia Picanto'nun fiyatları ne kadar? İşte Picanto 17 Ocak fiyat listesi

Otoban faresi Kia Picanto sizi bekliyor! Peki Kia Picanto'nun fiyatları ne kadar? İşte Picanto 17 Ocak fiyat listesi

Boyutu ve kasa yapısı ile otobanda seyir tecrübesi yaşatan Kia Picanto fiyatları araştırılıyor.  Peki Kia Picanto'nun Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia Picanto 17 Ocak 2023 fiyat listesi...



Şimdi 3. nesil modelinde, Kia Picanto hala aynı genç ve enerjik nitelikleri taşıyor, ancak dingil mesafesindeki 
15 mm'lik artış sayesinde daha fazla kabin alanı sunuyor. Yeni nesil Picanto'nun dış cephesi tamamen güncellendi. Kaplan burnu ızgara artık farlara kadar uzatıldı ve bu da onu Kia'nın Rio ve Forte gibi daha sportif modellerine yaklaştırıyor. Farlar artık önceki neslin yuvarlak şeklinden daha agresif ve keskin görünüyor. Arka farlar bile dış cephe yenilemesini tamamlayacak şekilde yeniden tasarlandı.

Otoban faresi Kia Picanto sizi bekliyor! Peki Kia Picanto nun fiyatları ne kadar? İşte Picanto 17 Ocak fiyat listesi

İçeride, Picanto daha modern ve rafine bir iç ortam sunuyor. Kabinin baş mesafesi, diz mesafesi ve omuz mesafesine eklenen alanı vurgulayan yatay bir tasarıma sahiptir. Arka koltuklar 60:40 oranında katlanabilir. Kia, Picanto'nun motoruna dokunmadı.
 Hala aynı benzinli motorlarda çalışıyor: 5 vitesli MT'ye sahip 1.0L 3 silindirli ve 4 vitesli AT'ye sahip 1.2L 4 silindirli. Yine de değişen şey, şasi yükseltmesi sayesinde denge ve duyarlı sürüş deneyimindeki gelişmeydi.

Boyutlar

 

2021 Kia Picanto , 2400 mm dingil mesafesi ile 3595 mm uzunluğunda, 1485 mm yüksekliğinde ve 1595 mm genişliğindedir. Kia Picanto'nun toplam bagaj alanı 255 litredir ve arka koltuklar katlandığında 1010 litreye çıkar .

 


Geri Dön