28 / 04 / 2024

Otobüs biletine dev zam! Fiyatlar isyan ettirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 11 Aralık 2022 fiyat listesi!

Otobüs biletine dev zam! Fiyatlar isyan ettirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 11 Aralık 2022 fiyat listesi!

Geçtiğimiz seneden bu yana otobüs biletlerine yüzde yüzün üzerinde zam uygulandı. Peki, şu anda güncel bilet fiyatları ne kadar? Metro'da otobüs biletleri ne kadar? İşte 11 Aralık 2022 otobüs bileti fiyat listesi...



Türk insanı yoksulluk ile cebelleşirken, ekonomik kriz hayatın her alanında olduğu gibi ulaşımda da net bir şekilde hissediliyor. Kriz, otobüs bilet fiyatlarını vatandaşların karşılayamayacağı seviyelere çekti. Vatandaşlar artan fiyatlardan büyük zarar görüyor.

YeniÇağ'dan İsa Karaarslan'ın haberine göre; konuyla ile alakalı 11 Temmuz 2021 tarihinde Büyük İstanbul Otogarı’nda yapılan bir röportaj 17 ayda bilet fiyatlarına uygulanan zamları gün yüzüne çıkardı. Çekildiği tarihte Kurban Bayramı’na sayılı günler olan röportajda vatandaşlara bilet fiyatları soruluyor.

Otobüs biletine dev zam! Fiyatlar isyan ettirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 11 Aralık 2022 fiyat listesi!

Röportajda vatandaşların verdiği cevaplar ile bugünkü bilet fiyatları karşılaştırıldığında 17 aylık süreçte yaşanan fiyat değişikliğinin yüzde 100’ü geçtiği izleniyor.

Röportaj'da konuşan bir vatandaş Çanakkale Biga'ya 145 TL'ye bilet aldığını söylüyor. Bir diğer vatandaş ise İstanbul'dan Tekirdağa 80 TL'ye bilet aldığını aktarıyor. İstanbul'dan Ankara'ya gittiğini belirten bir vatandaş ise bilete 150 TL verdiğini ve Çankırı'nın ise 175 TL olduğunu aktarıyor.

Peki, şu anda güncel bilet fiyatları ne kadar? Metro'da otobüs biletleri ne kadar? Pamukkale otobüs bileti fiyatları ne kadar? Kamil Koç'ta otobüs bileti ne kadar? İşte 11 Aralık 2022 otobüs bileti fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön