19 / 05 / 2024

Otomobil alacaklar müjde! Fiyatların düşmesini sağlayacak haber geldi!

Otomobil alacaklar müjde! Fiyatların düşmesini sağlayacak haber geldi!

Otomobil sektöründe hem sıfır araçta hem de ikinci elde yaşanan tedarik sıkıntısı fiyatları da olumsuz yönde etkiliyor.  Bu konuda bir miktar rahatlama sağlayacak haber ise Çin’den geldi. Sıfır araçta yaşanan tedarik sorununa karşı Çin’den binlerce sıfır araç yola çıkarıldı.



Markalar için lojistik yeni bir rekabet unsuru haline gelirken, Clarksons Research'in raporunda yer alan bilgilere göre, Çin 2022’de çeşitli ülkelerin tersanelerine yaklaşık 58 yeni araç taşıyıcı gemi sipariş etti.

Gazete Ekonomi’nin haberine göre bu rakam ise Çin'in halihazırdaki filosunun tamamından daha çok olurken, Çin, yaptığı yatırımları sayesinde elektrikli araçlarla büyüyen otomobil ihracatında maliyet kontrolünü ve daha rekabetçi fiyatlarla çıkmayı hedefliyor.

 Otomobil alacaklar müjde! Fiyatların düşmesini sağlayacak haber geldi!

Araç transferi yapan gemilerdeki uzun yılların Japonya hakimiyetine Çin, bu hamleyle son vermeyi planlıyor.  Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran Çin Türkiye Başkonsolosluğu Sözcüsü, sosyal medya hesabından 4 bin sıfır aracın yüklemesinin yapıldığı bir geminin Şangay'dan yola çıktığını anları gösteren görüntüleri paylaştı.  Söz konusu araçların bir bölümü Türkiye'de Derince Limanı'nda indirilirken, kalan bölümü İtalya'ya gidecek.

 

Kredi başvurusu yapacakların dikkatine… Düşük kredi notu nasıl yükseltilir?  

Teknoloji devi Xiaomi’de istifa depremi!  Küresel Başkan Yardımcısı ayrıldığını duyurdu!

3-5 kuruş için evinizden olmayın! Tapuda bunu yapmanın cezası ağır!

Sakın kaçırmayın! Yarın MTV taksit ödemesi için son gün!  MTV ödenmezse cezası kaç TL?

EYT’de son dakika! Az önce açıklandı! Milyonlara çalışana zorunlu emeklilik müjdesi!


Geri Dön