09 / 05 / 2024

Otomobil almak isteyenler acele etsin! Yaz aylarında giderek fiyatlar artacak!

Otomobil almak isteyenler acele etsin! Yaz aylarında giderek fiyatlar artacak!

Otomobil almak isteyenler yazı beklemeden harekete geçsin. Bayram öncesi otomobil piyasaları hareketlenirken, yaz aylarında fiyatların daha da artması bekleniyor. Otomobil sektöründen yetkililer, yaz aylarına arabasız girmek istemeyenlerin şimdiden elini çabuk tutmasını öneriyor.



ÇİP KRİZİ BÜYÜYOR

Gözelekli, sıfır otomobillerde seyreden çip krizi döngüsü ve yüksek fiyatlar yüzünden ikinci ele olan talebin her geçen gün arttığını dile getirdi. Gözelekli, otomobil sektöründe mevsimsellik etkisi ve bayram döneminin gelmesiyle birlikte genellikle taleplerde artış gözlendiğine işaret ederek sıfır araçlara erişmenin zorlaştığı bu dönemde talebin hızlı şekilde ikinci el otomobillere kaydığını ifade etti. Bu talep artışıyla birlikte ikinci el oto fiyatlarının da yaz aylarında yükseliş göstermesinin beklendiğini kaydeden Gözelekli, bu yüzden araç almak isteyenlere, yaz gelmeden hızla harekete geçerek elini çabuk tutmasını istedi.

Araç sahibi olmak isteyenlere birçok kolaylık sunduklarını anlatan Gözelekli, geliştirdikleri iş birlikleri sayesinde müşterilerini düşük maliyetli, hızlı ve kolay kredi seçenekleriyle buluşturduklarını ifade etti. Şirket, 14 günde iade hakkı, 3 ay 5 bin kilometre mekanik garantisi ve 15 ay 30 bin kilometre uzatılmış garanti ile yıllık bakım hizmeti gibi çeşitli avantajlı hizmetler sunuyor.


Geri Dön