13 / 05 / 2024

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu



Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, İstanbul'da gerçekleştirilen Automechanika Istanbul fuarında, yaptığı açıklamada, Türk otomotiv sanayisinin dünyanın en önde gelen otomotiv sanayilerinden biri olduğuna değindi.

Yenilenmiş araç için doğru zaman mı?

2. el araçlarla ilgili son dakika açıklaması yapan Renault Group Türkiye CEO'su Doğu, üretici firma olarak belli bir yaşa gelen araçları yenileyerek tekrar satışa sunma konusunda da değerlendirmeler yaptıklarını söyledi.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Yaptığı açıklamada yenilenmiş araç satma konusunu araştırdıklarına değinen Doğu, şu anda bunun üzerinde çalıştıklarını söyleyerek, Fransa'da 'Refactory' denilen sistemle araçları yenileyip yine fabrika garantisiyle tekrardan satmak anlamına geldiğini söyleyerek, bunun üzerinde çalıştıklarını kaydetti.

Yaptığı açıklamada son aşamalara geldiklerini söyleyen Doğu, "İnşallah onu Türkiye'de lanse ederiz. Ancak şu andaki sıkıntı; ikinci elde araç bulunmuyor. Yani bu sistemi açtığınız zaman ikinci elde araç yoksa nasıl yenileyeceksiniz gibi bir sürü konular var. Açmak için doğru zaman mı değil mi onu düşünüyoruz ama planlarımızda var." dedi.

Citroen'den haziran kampanyası

Otomobil almayı düşünenlere kara haber!

Opel'den o meslek gruplarında çalışanlara ve akrabalarına ek indirim müjdesi! Opel Mokka fiyat listesi 5 Haziran 2022!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön