17 / 05 / 2024

Otomobil fiyatları uçmuşken iki otomobil devi de Türkiye'de üretime ara verdi!

Otomobil fiyatları uçmuşken iki otomobil devi de Türkiye'de üretime ara verdi!

Otomobil fiyatlarındaki yükselişin önü alınamazken iki otomobil fabrikasında da Türkiye'deki üretimlerine ara verdiklerine dair duyuru geldi.



Yıllık izin periyodunu belirleyen Ford, fabrikalarında belli tarihler arasında üretimi durduracağını açıkladı. KAP’a bildirim yapan Ford, 4 farklı tesisinde üretime ara verecek.

Ford’un KAP’a yaptığı açıklamada “Fabrikalarımızda aşağıda belirtilen tarihler arasında üretime ara verilecektir. Bu dönem zarfında fabrikalarımızda periyodik bakım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Yeniköy fabrikamızda ayrıca yeni yatırımlarımız için üretim hatlarımızın hazırlanma çalışmaları gerçekleştirilecektir.” ifadeleri yer alıyor.

Otomobil fiyatları uçmuşken iki otomobil devi de Türkiye de üretime ara verdi!

Şirketin Gölcük Transit Hattı 1 ile 15 Ağustos, Gölcük Custom Hattı 1 ile 12 Ağustos, Yeniköy fabrikası 1 ile 25 Ağustos ve Eskişehir fabrikaları 1 ile 15 Ağustos tarihleri arasında üretim yapmayacak.

Editörün Notu: Bu haber 27 Temmuz 2022, saat 18.27'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 86 kuruş, euro 18 lira 131 kuruş, altının gramı ise 988 lira 09 kuruş değerindedir.

Fed'in faiz kararı ne olacak? Piyasa nefesi tuttu, Türkiye'yi etkileyecek!

Doların şef ekonomisti Selçuk Geçer tarih verdi, yükseleceği rakamı paylaştı!

"Aman ha!" diyen İslam Memiş dolar ve altın için çok önemli uyarılarda bulundu!

 


Geri Dön