21 / 05 / 2024

Otomobil piyasasını altüst eden araç! Türkiye'ye gelirse herkesin tercihi olur

Otomobil piyasasını altüst eden araç! Türkiye'ye gelirse herkesin tercihi olur

Araç piyasasında hareketli günler yaşanıyor. İddialı markalardan peş peşe açıklamalar gelirken 270.000 TL'lik o model tüm piyasanın altını üstüne getirdi. İşte tüm ayrıntılar...



CHANGAN TÜRKİYE PAZARI İÇİN HAZIRLANIYOR

Araç fiyatları hakkında çeşitli düzenlemeler yapılırken mevcut sorunları aşmakta pek mümkün olmuyor. Çin piyasasındaki en büyük otomobil devlerinden Changan Türkiye pazarına girmek için nabız tutuyor. Çin piyasasında pek çok farklı yerli üretici bulunurken geliştirilen araçlarda muazzam fiyatlarla kullanıcı buluyor.

Küresel pazarda Avrupa'nın dev markaları Çin pazarında yer alabilmek için daha ucuz modeller geliştirirken Çin geniş üretici nüfusuyla iç pazarı araç yetiştirmekte zorlanıyor. Dış pazarı Açılmak isteyen dev markalar ise soluğu Hindistan'da alırken kalabalık nüfusu nedeniyle Çin ve Hindistan Avrupa'ya açılmaya gerek duymadan araçlarını satışa çıkarabiliyor.

Alınan son bilgiler doğrultusunda Changan yeni pazar arayışı içerisine girerken Çinli otomobil devinin ilk durağı ise Türkiye olacak. Türkiye pazarında önemli bir potansiyele sahip olan Changan f/p bazlı modelleri ile sektörde yer almak için kolları sıvadı.

 


Geri Dön