30 / 04 / 2024

Otomotiv sektöründeki fırsatçılar mercek altında

Otomotiv sektöründeki fırsatçılar mercek altında

Otomotiv sektöründeki şikâyetlerin artmasından sonra Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv sektörü temsilcileriyle görüşecek.



Otomotiv sektöründeki şikayetler Ticaret Bakanlığını harekete geçirdi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv sektörü temsilcileri ile bir araya gelerek, sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarındaki hareketleri masaya yatıracak. 

Yetkili bayilerin, ikinci el kara taşıtı ticareti yapan temsilcileri ve distribütörlerin de bulunduğu toplantıda, otomotiv sektöründe ki gelişmeler incelenecek.

Otomotiv sektöründeki fırsatçılar mercek altında

Dünya Gazetesinde yer alan detaylara göre, son günlerde en çok konuşulan sektörler arasında yer alan otomotiv sektöründe arz talep ve fiyat dengesini bozulduğu yönündeki eleştirilerden sonra Ticaret Bakanlığı konuyu mercek altına aldı.

Böylece Ticaret Bakanı Bolat, göreve geldikten sonra ilk sektör toplantısını 19 Haziran tarihinde otomotiv sektörünün temsilcileriyle gerçekleştirecek.

Yetkili bayilerin, ikinci el kara taşıtı ticareti yapan temsilcilerin ve distribütörlerin de katılımsağlayacağı toplantıda, otomotiv sektörü tamamen görüşülecek. 

İşte detaylar...
 


Geri Dön