Kent Haberleri

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

Gece yarısından itibaren greçerli olmak üzere köprü ücretlerine zam geldi. Milyonlarca araç sahibini yakımdan ilgilendiren zamın ayrıntıları merak ediliyor. Peki  15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? Güncel köprü geçiş ücretleri kaç lira?  İşte köprü geçiş ücretleri 2024...

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RESMEN AÇIKLADI!

Sputniknews'de yer alan habere göre; Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamında özel şirketler tarafından işletilen otoyol ve köprülerin geçiş ücretleri, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeninde belirlendi.

 

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ 2024 NE KADAR?  

Gelen zammın ardından 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden otomobiller için geçiş ücreti 15 TL'den 24 TL'ye çıkarıldı.


OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ 2024 KAÇ LİRA?  

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti de güncellendi. Gelen zamdabn sonra köprüden en ucuz geçiş ücreti 290 TL'den 399 TL'ye yükseltildi. 

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜNDEN GEÇİŞ ÜCRETİ KAÇ LİRA? 2024 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ 

Köprü geçiş zamları tek tek yansıtıldı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nde  geçiş ücreti 295 TL'den 419 TL'ye yükseltildi. 


İSTANBUL-ANKARA ANADOLU OTOYOLU GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR? 

İstanbul Ankara Anadolu Otoyolu geçiş ücreti 134 lira, İstanbul İzmir Otoyolu Osmangazi Köprüsü'nden geçiş dahil 984 lira olarak kaydedildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından kamuya ait otoyol ve köprülere yüzde 76, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan otoyol ve köprülere ise yüzde zam yapılmıştı.

Köprü ve otoyol ücretlerine zam hazırlığı yapılıyor!

Döviz kurlarındaki yükseliş yap-işlet-devret projelerini vurdu! Köprü ve otoyollara zam geliyor!