03 / 05 / 2024

ÖTV indirimine nokta konuldu! Araba almak isteyenlere kritik uyarı!

ÖTV indirimine nokta konuldu! Araba almak isteyenlere kritik uyarı!

Araba almayı düşünenler hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika haberlerini merak ederken yeni bir gelişme yaşandı. Otomobil sektörüne yönelik alınan kararların ardından satışlar ve fiyatlar düştü. Otomobil piyasasıyla ilgili galericilerden vatandaşlara önemli uyarı geldi.



Araç sahibi olma hayali kuran vatandaşlar, fiyatların düşmesini beklerken galericilerden son dakika uyarısı geldi. İkinci el otomobil piyasasında sakin seyreden piyasanın, yıl sonuna doğru hareketlenmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz senelere göre fiyatlarında artış yaşanan ikinci el otomobillerde, bu dönemde durgunluk hakim. Son olarak ÖTV indirimi dedikoduları piyasada heyecana neden olsa da yetkililerdeb yapılan açıklama ile indirim yapılmayacağı ortaya çıktı. Araç almak isteyenlerin bekleyeceği bir ÖTV indirimi kalmadı. Vatandaşlar yeni yılda fiyatlarda artış yaşanacağı düşüncesiyle Aralık ayını beklemeye başladı. Galericilerden araba almak isteyen vatandaşlara kritik uyarı geldi.

“İKİNCİ EL PİYASASI SENE SONUNDA HAREKETLENECEK”

Hali hazırda Türkiye genelinde ikinci el piyasasının normal bir seviyede gittiğini düşünen galericiker kötü bir durumda olmadıklarını ancak ÖTV indirimi dedikoduları nedeniyle vatandaşların beklemeye başladığını söyledi.


Geri Dön