25 / 08 / 2024

Oyun severler müjde! Bu iddia doğru ise çok sevilen oyun Epic Games Store indirimli geliyor

Oyun severler müjde! Bu iddia doğru ise çok sevilen oyun Epic Games Store indirimli geliyor

Dünyanın en çok ve hem eski hemd e yeni nesilin severek oynadığı GTA'nın  Epic Games Store bu hafta, indirimli şekilde  Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ekleneceği iddia edildi.



Grand Theft Auto: The Trilogy, Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayınlanan Grand Theft Auto serisinin üç popüler oyunundan oluşan bir koleksiyondur.  Koleksiyondan en popülerleri şunları içerir:

Grand Theft Auto III - 2001'de yayınlandı, Liberty City'nin kurgusal bir versiyonunda geçiyor ve kız arkadaşı tarafından ihanete uğrayan ve ölüme terk edilen Claude adlı bir suçlunun hikayesini anlatıyor.

Oyun severler müjde! Bu iddia doğru ise çok sevilen oyun Epic Games Store indirimli geliyor

Grand Theft Auto: Vice City - 2002'de piyasaya sürüldü, Miami'nin Vice City adlı kurgusal bir versiyonunda geçiyor ve hapisten salıverilen ve  güçlü bir uyuşturucu lordu için çalışması için Vice City'ye gönderilen bir suçlu olan Tommy Vercetti'nin hikayesini anlatıyor.

Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Tourneo Connect ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Tiktok'a şoke eden ceza! İşte kesilen cezanın nedeni

Grand Theft Auto: San Andreas - 2004'te piyasaya sürüldü, California ve Nevada'nın San Andreas adlı kurgusal bir versiyonunda geçiyor ve annesi öldürüldükten sonra Los Santos'a evine dönen bir çete üyesi olan Carl Johnson'ın hikayesini anlatıyor.

Üçleme farklı platformlarda mevcuttur ve oyunlar, oyuncuların uçsuz bucaksız açık dünyayı keşfetmelerine ve çeşitli görevleri tamamlamalarına, suç faaliyetlerinde bulunmalarına ve NPC'lerle etkileşime girmelerine olanak tanıyan açık dünya oynanışlarıyla bilinir.


Geri Dön