12 / 05 / 2024

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 



Özak GYO Beşiktaş arsaları Balmumcu Mahallesi, Gazi Cumhur Paşa Sokak, Seydi Ali Reis Sokak ve Kara Hasan Sokak, 637 Ada, 150, 151, 197, 198 ve 199 No.lu Parsellerde konumlanıyor. Mecidiye Mahallesi ve ilgili idaresinde Balmumcu Mahallesi sınırlarında kalan arsaların güneyinde Yıldız ve Mecidiye Mahallesi, batısında Gayrettepe ve Dikilitaş Mahallesi, doğusunda Levazım ve Ulus Mahalleleri bulunuyor. Parsellerin yakın çevresinde Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü, Yıldız Hamidiye Cami, İstek Özel Atanur Okulları, Özel Yeditepe Üniversitesi Göz Hastanesi, Beşiktaş Devlet Hastanesi, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Balmumcu Mahallesi Muhtarlığı, Movenpick Hotel İstanbul Bosphorus yer alıyor. 

Özak GYO Beşiktaş arsaları Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 35 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 52 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 7.5 kilometre ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 2 kilometre mesafede konumlanıyor.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar?  

Özak GYO Beşiktaş parsellerinin büyüklükleri, 547.70, 744.65, 2.224, 4.088 metrekare olarak açıklandı. 

Özak GYO Beşiktaş arsalarının KDV hariç toplam değeri 567 milyon 750 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 613 milyon 170 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27.09.2022 tarihli  gayrimenkul değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Tasarruf sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Değerleme raporu için tıklayın 

Özak GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklif Özak GYO'dan! 

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 


Geri Dön