03 / 05 / 2024

Özel sektörde çalışanlar maaş promosyonu alabilecek mi?

Özel sektörde çalışanlar maaş promosyonu alabilecek mi?

Emekli ve kamu çalışanlarının maaş promosyonu almasının ardından gözler özel sektöre çevrildi.



Emeklilerde 10 bin, memurlarda 41 bin 500 lirayı bulan maaş promosyonlarının ardından özel sektör çalışanları da beklenti içine girdi. Fakat özel sektörde yer alan şirketlerin çalışanlarına  maaş promosyonları ödenmesiyle alakalı kritik bir detay ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

Ağustos, Eylül ve Ekim ayında emekli ve  kamu çalışanlarına ödenen promosyonlar bir an olsun gündemden düşmedi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarları 2 bin 500 TL'den 10 bin liraya kadar yükseldi. Kamu çalışanları içinse bu rakamlar çok daha yüksekti. Rekor ise 41 bin 500 liralık promosyon ödemesi ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin oldu. Emekli maaşları ile başlayan ve kamu çalışanlarının maaşlarına da sıçrayan promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayında tamamlanması beklenen maaş taşıma işlemleri ilginin fazla olması sebebiyle Ekim ayının sonuna kadar uzatıldı.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön