28 / 04 / 2024

Palas Mühendislik Enerji Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Palas Mühendislik Enerji Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Özbek, Fuat Onbaşılı ve Kenan Karslı tarafından kuruldu.



Palas Mühendislik Enerji Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Özbek, Fuat Onbaşılı ve Kenan Karslı tarafından kuruldu.

Palas Mühendislik Enerji Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firma ile birlikte yürütmek Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, sehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak.Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müsavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danısmanlık, etüd, arastırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve isletmek.Her türlü binalarda enerjinin ve enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasını, enerji israfının önlenmesini ve çevrenin korunmasını saglamak için asgari olarak binanın enerji ihtiyacı ve enerji tüketim sınıflandırması, sera gazı salımı seviyesi, yalıtım özellikleri ve ısıtma ve/veya soğutma sistemlerinin veriminin sağlanması,Yeni Binalar ve mevcut binalar halihazırdaki ısı yalıtımı, pencerelerin ısı yalıtımı, ısıtma-soğutma ekipmanları verimi, aydınlatma armatürleri verimliliği gibi parametrelerine bağlı olarak A sınıfından G sınıfına kadar her sınıf Enerji Kimlik Belgesi almak. Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat islerini anahtar teslimi taahhüt etmek.


Geri Dön