29 / 04 / 2024

Papatya Park Residence: Beylikdüzü bölgesinin merkezinde uygun fiyatlarla!

Papatya Park Residence: Beylikdüzü bölgesinin merkezinde uygun fiyatlarla!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Beylikdüzü bölgesinin en merkezi lokasyonlarından birinde olan Papatya Park Residece projesinde 40 ay faizsiz vadelendirmeler 168 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla daire satışlarına devam ediyor.



Papatya Park Residence projesi, Beylikdüzü bölgesinin en merkezi lokasyonlarından birinde olup, E-5’e sadece 300 metre mesafe uzaklığında yer alıyor. 45 bin metrekare alana sahip  Papatya Park Residence  projesinde 3 etap bulunuyor. 


Yüzde 70'lik kısmı yeşil alandan oluşan Papatya Park Residence projesinde 1140 adet daire, 40 adet ticari alan bulunuyor. Projedeki daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 


Projedeki dairelerin fiyatları 168 bin 60 TL'den başlıyor. Ödemelerde yüzde 30 peşinat sonrasında yüzde 8'i 6 ay, yüzde 10'u 12 ay, yüzde 20'si ise 18 ay sonra ödeniyor. 40 ay da faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Yeşil alanlar diye tabir edilen peyzaj alanı içerisinde; yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, fitness salonu, sauna ve fin hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi bütün sosyal aktivitelerin gerçekleştirildiği sosyal alanlar bulunuyor. 


1. etap satışların başladığı Papatya Park Residence projesinde 1. etap 15 bin metrekare tasarlandı. 386 adet daire ve 26 adet ticari üniteden meydana gelen 1. etapta 11 bin metrekare yeşil alan ve 4 bin metrekare bloklardan oluşuyor. 


1+1 dairlerde hem balkonlu hem teraslı tipleri, 2+1 dairelerde ise hem balkonlu hem de açık ve kapalı mutfak alternatifleri bulunuyor. Düzlem – Döğme ortaklık grubu ile yapılan Papatya Park Residence projesinde A1, A2 bloklar residenceların altında çarşı yer alıyor. Çarşının oturumu 2 bin 472 metrekare olarak belirlendi. 


Papatya Park Residence 1. Etapta; residenceların ortak lobisi, kapalı havuz, açık havuz, fitness, sauna ve fin hamamları sosyal tesiste mevcut. Otopark ve A2 bloğun altında yer alan açık çarşıdaki cafeler, marketler ve mağazalar burada yaşayan insanların temel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanmış durumda. 


2. Etap 21 bin 344 metrekare olarak tasarlandı. Bu etapta 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplamda 562 daire planlanıyor. 2. etapta parsel bazında residenceların ortak lobisi, açık havuz, kapalı havuz, fitness, sauna ve fin hamamları sosyal tesiste mevcut. C1 bloğun altında yer alan çarşı yine bu etapta yaşayan residence sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanmış durumda.


Son etap 3.Etap ise 8 dönüm olarak tasarlandı. Ve 8 dönümde yine 1+1 ve 2+1 olmak üzere 192 adet konut üretilmesi hedefleniyor. Yine 3.Etap’ta açık havuz ve sosyal donatılar yapılması planlanıyor.


PAPATYA PARK RESİDENCE PROJESİNİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ




projeye sor



Geri Dön